ADR-Vlaanderen

15,00  / 12 maanden

BUNA abonnement 2022

Het Buna magazine is hét Roemeens-Belgische tijdschrift. Vol actuele thema’s, vakantietips,  boeiende interviews, mooie verhalen, Roemeense Belgen aan het woord, mooie foto’s, Roemeense tradities, informatie over ADR-Vlaanderen en meer! Nog niet overtuigd? Je kan de laatste nummers van Buna gedeeltelijk online inkijken via Issuu.

Een jaarabonnement op Buna omvat 5 zorgvuldig samengestelde nummers, inclusief verzending. Je kan een nummer verwachten in maart, juni, augustus, oktober en december. Abonneren kan een heel jaar door. Samen met de nieuwste editie krijg je de reeds verschenen nummers van dat jaar opgestuurd.

Koop een abonnement door op onderstaande knop te drukken of schrijf een bedrag van 15 euro over op de rekening van ADR-Vlaanderen: BE90 7785 9751 7732 (BIC: GKCCBEBB) met vermelding ‘Buna 2022’+ naam en adres ontvanger.

Wil je Buna cadeau doen aan een vriend, familielid, buur of collega? Dat kan! Vink bij het afrekenen ‘verzenden naar een ander adres’ aan en vul het adres van de gelukkige in.

Categorieën ,
Mijn ADR login