Wordt vrijwilligers

ADR-Vlaanderen  is altijd op zoek naar vrijwilligers bijvoorbeeld voor redactioneel werk of om te helpen bij het organiseren van (inter)culturele evenementen. Heb je ideeën die aansluiten bij onze missie? We horen het graag! Ook onze lokale ADR-groepen  uit heel Vlaanderen ontvangen jou met open armen. Wil je ADR-Vrijwilliger worden? Neem contact op met ons en we geven je graag meer informatie.

Check hieronder wat je mogelijkheden zijn als vrijwilliger .

ADR Flash

Schrijf in op onze ADR Flash nieuwsbrief. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de belangrijkste gebeurtenissen over ADR-Vlaanderen.

Steun ons!

ADR-Vlaanderen is een erkende sociaal-culturele organisatie. Giften aan het fonds ‘Vrienden van ADR-Vlaanderen’ komen in aanmerking voor een belastingsvermindering (enkel in België). Je kunt er ook ADR-Vlaanderen als goed doel op te nemen in jouw testament of door via Trooper online te shoppen.

Vind hieronder meer details hoe je ons kan steunen..

 

Contacteer ons

Wens je meer informatie over vrijwilligerswerk of heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier.

ADR-Vlaanderen

Korte Begijnenstraat 18
2300 Turnhout
014/40.31.63
administratie@adrvlaanderen.be

RPR:
Turnhout
Ondernemingsnummer:
BE0874536657
Bank:
BE90 7785 9751 7732 / GKCCBEBB

ADR Flash

Schrijf je hier in op onze ADR Flash nieuwsbrief. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de belangrijkste gebeurtenissen over ADR-Vlaanderen.

Mijn ADR login