Uitleendienst

Audiovisueel 

Volgende audiovisuele materialen kunnen worden uitgeleend. De materialen moeten op het ADR-secretariaat afgehaald en teruggebracht worden. Je kan ook contact opnemen met het secretariaat. Wij proberen ervoor te zorgen dat het materiaal in jouw provincie terecht komt via de maandelijkse raad van Bestuur.

  • dataprojector 
  • groot projectiescherm (2m- 5m)
  • klein projectiescherm (1m80-2m)
  • booster en/of CD speler 
  • microfoon 

Mediasi Lier 27 en 28 april 2013

Uitleenbox toerisme 

De werkgroep ADR Toerisme beschikt over een uitleenbox met  Roemeense muziek, vlaggen van Roemenië en ADR-Toerisme,  informatiefolders en beeldmateriaal om toerisme naar Roemenië te  promoten. Deze box kan gratis uitgeleend worden op het ADR-  secretariaat. 

Vlaggenstaander 

Vlaggenstaander

De afgebeelde vlaggenstaander kan gratis uitgeleend worden bij het ADR-secretariaat, maar ook bij de verantwoordelijke in jouw regio.  Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

Tentoonstelling ‘grenzeloos’ 

Het Limburgs Platform Roemeniëwerkingen ontwikkelde in 2014 een tentoonstelling in het thema ‘Grenzeloos’. De tentoonstelling omvat informatie over 25 jaar samenwerking tussen Vlaanderen en Roemenië, evenals informatie over de verschillende Roemeniëwerkingen. Deze tentoonstelling of onderdelen ervan, kunnen eveneens uitgeleend worden. 

Hierboven vind je enkele afbeeldingen van de roll-ups uit de tentoonstelling. Bekijk alle onderdelen van de tentoonstelling door op deze link te klikken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.