Uitleendienst

Audiovisueel 

Volgende audiovisuele materialen kunnen worden uitgeleend. De materialen moeten op het ADR-secretariaat afgehaald en teruggebracht worden. Je kan ook contact opnemen met het secretariaat. Wij proberen ervoor te zorgen dat het materiaal in jouw provincie terecht komt via de maandelijkse raad van Bestuur.

  • dataprojector 
  • groot projectiescherm (2m- 5m)
  • klein projectiescherm (1m80-2m)
  • booster en/of CD speler 
  • microfoon 

Mediasi Lier 27 en 28 april 2013

Uitleenbox toerisme 

De werkgroep ADR Toerisme beschikt over een uitleenbox met  Roemeense muziek, vlaggen van Roemenië en ADR-Toerisme,  informatiefolders en beeldmateriaal om toerisme naar Roemenië te  promoten. Deze box kan gratis uitgeleend worden op het ADR-  secretariaat. 

 

Uitlening rollups ADR-Toerisme

ADR-Toerisme ontwikkelde een mooie infostand ( = rollups) om jullie activiteiten beter in de kijker te zetten.  De ontlening ervan is echter niet gratis. Wij vragen een waarborg van € 100 die je automatisch terugkrijgt als je de rollups in onbeschadigde staat terugbezorgd aan ADR-Vlaanderen. De vaste kost bedraagt steeds 10 € voor leden ADR en 40 € voor niet-leden ADR. De voorwaarden en werkwijze kan je hier terugvinden of via het ADR-secretariaat.

OntleningA  OntleningB  OntleningC  OntleningD

Uitlening rollups ADR-Vlaanderenroll-ups opgesteld

ADR-Vlaanderen beschikt over 15 Roll-ups, onderverdeeld in 4 categorieën: in het begin, naar structurele hulp, van hulp naar samenwerking en ADR-Vlaanderen in Vlaanderen. Samen vormen ze een tentoonstelling over hulp, vriendschap, solidariteit en samenwerking. Deze was al te bewonderen in Timisoara tijdens het forum en in het Gallo-Romeins museum in Tongeren. Van elke Roll-up is een versie beschikbaar in het Roemeens en het Nederlands.

Ook jij als ADR-groep kan de tentoonstelling of delen ervan ontlenen voor één of andere activiteit.  De procedure en het reserveringsformulier kan je hier terugvinden:

Procedure onlening rollups ADR-Vlaanderen

reserveringsformulier rollups ADR-Vlaanderen vzw

De inhoud van elke rollup kan je hier lezen:

Korte inhoud Roll-ups voor groepen

 

Eigen Roll-up

Wil je een eigen roll-up in dezelfde stijl? Dat kan! Mail informatie en foto’s door naar info@adrvlaanderen.be. De lay-out van de Roll-up is gratis, de printkosten zijn voor de ADR-groep.

 Vlaggenstaander

Vlaggenstaander

De afgebeelde vlaggenstaander kan gratis uitgeleend worden bij het ADR-secretariaat, maar ook bij de verantwoordelijke in jouw regio.  Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

Tentoonstelling ‘grenzeloos’ 

Het Limburgs Platform Roemeniëwerkingen ontwikkelde in 2014 een tentoonstelling in het thema ‘Grenzeloos’. De tentoonstelling omvat informatie over 25 jaar samenwerking tussen Vlaanderen en Roemenië, evenals informatie over de verschillende Roemeniëwerkingen. Deze tentoonstelling of onderdelen ervan, kunnen eveneens uitgeleend worden. 

Hierboven vind je enkele afbeeldingen van de roll-ups uit de tentoonstelling. Bekijk alle onderdelen van de tentoonstelling door op deze link te klikken.

 

Info- en promotiestand ADR-Vlaanderenimg_3513-300x200

ADR-Vlaanderen heeft een mooie en overzichtelijke info-en promotiestand van 2m40 breed en 2 m hoog. Deze stand kan elke ADR-groep gratis lenen om op te stellen bij activiteiten. 

Voor meer info kan je terecht bij het ADR-Secretariaat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.