Buna

 

Het derde nummer van Buna is er! In dit derde nummer laten we Danny Segers, CEO van het Belgische fietskledingbedrijf Bioracer, aan het woord over sociaal ondernemen in Roemenië. Verder hebben we aandacht voor de lokale verkiezingen in oktober. De kans bestaat dat u in uw gemeente kandidaten van Roemeense origine tegenkomt op de kieslijsten. Wij spraken met één van hen. We nemen je ook mee naar streek Maramures, gekend voor zijn hoge houten kerken, mooie natuur en levendige folklore. Zeker het overwegen waard als u nog een reisje plant dit najaar. We hebben ook aandacht voor de politiek onrustige situatie in Roemenië en het medisch toerisme naar het land, dat elk jaar sterk groeit. Uiteraard komen ook de verschillende Roemeniëwerkingen in Vlaanderen aan bod.

Neem vandaag nog een abonnement op Buna en doe jezelf een jaar lang leesplezier cadeau! Bekijk hieronder hoe je dat kan doen.

Bekijk hier een preview van het derde nummer van Buna:


Bekijk hier een preview van het tweede nummer van Buna:

 

Lees hier het eerste nummer van Buna:

 

Hoe abonneren op Buna?

Stort het bedrag van 13 euro op volgende rekeningnummer BE90 7785 9751 7732 – BIC: GKCCBEBB met vermelding: Abonnement Buna 2018 + jouw naam en adres. Je ontvangt daarna 5 nummers van Buna.

 

Meer info?

Heb je nog vragen over Buna? Schrijf je zelf graag mee aan Buna of heb je interessante ideeën voor een artikel? Laat het zeker weten via info@adrvlaanderen.be