magazine Buna

Buna is het magazine van ADR-Vlaanderen dat 5 keer per jaar uitkomt. Het geeft een inkijk in de activiteiten van verschillende ADR-groepen, vrijwilligers die Roemenen en Vlamingen samenbrengen in Vlaanderen en projecten ondersteunen in Roemenië. Verder komen er in elk nummer boeiende actuele thema’s aan bod over de Roemeens en Belgische samenleving en de relatie tussen beide. Voorbeelden van thema’s die aan bod komen zijn: vakantietips, inburgering van Roemenen in België, Europa, de Roemeense actualiteit, Roemeense belgen aan het woord, tradities, een recept en veel meer.

Hoe abonneren op Buna?

Stort het bedrag van 15 euro op volgende rekeningnummer BE90 7785 9751 7732 – BIC: GKCCBEBB met vermelding: Abonnement Buna 2020 + jouw naam en adres. Je ontvangt daarna 5 nummers van Buna in je bus. Je kan een editie verwachten in maart, juni, augustus, oktober en december. Om een Buna-abonnement cadeau te doen schrijf je bij de overschrijving de naam en het adres van de gelukkige.

Buna 2020 (preview)

Buna 2019 (volledig)

Bekijk hier de Buna van december (jaargang 3, nr.10)

Bekijk hier de Buna van  oktober (jaargang 2, nr.9)

Bekijk hier de Buna van augustus (jaargang 2,nr.8):

Bekijk hier de Buna van juni (jaargang 2, nr.7):

Bekijk hier de Buna van maart (jaargang 2, nr.6):

 Buna 2018 (volledig)

Bekijk hier de Buna van december (jaargang 1, nr.5):

Bekijk hier de Buna van november (jaargang 1, nr.4):

Bekijk hier de Buna van augustus (jaargang 1, nr.3):

Bekijk hier de Buna van juni (jaargang 1, nr.2) :

Bekijk hier de Buna van maart (jaargang 1, nr.1):

Meer info?

Heb je nog vragen over Buna? Schrijf je zelf graag mee aan Buna of heb je interessante ideeën voor een artikel? Laat het zeker weten via info@adrvlaanderen.be