Buna

 

Het eerste nummer van Buna is er! In dit eerste nummer vind je een interview met de Belgisch-Roemeense Alexandra Smarandescu, de nieuwe voorzitster van de Vlaamse Jeugdraad. Verder nemen we je mee naar de leukste plekjes in Cluj-Napoca, één van de snelst groeiende steden in Roemenië, en een ideale bestemming voor een citytrip. Daarnaast brengen we ook een interview met Hendrik Vos, de bekende professor Europese politiek over Roemenië en de rol van Roemenië binnen Europa. Uiteraard hebben we ook uitgebreid aandacht voor onze projecten in Roemenië en de verschillende Roemeniëwerkingen in Vlaanderen.  Bekijk hieronder een preview van het eerste nummer van Buna.

Neem vandaag nog een abonnement op Buna en doe jezelf een jaar lang leesplezier cadeau! Bekijk hieronder hoe je dat kan doen.

 

Hoe abonneren op Buna?

Stort het bedrag van 13 euro op volgende rekeningnummer BE90 7785 9751 7732 – BIC: GKCCBEBB met vermelding: Abonnement Buna 2018 + jouw naam en adres. Je ontvangt daarna 5 nummers van Buna.

 

Meer info?

Heb je nog vragen over Buna? Schrijf je zelf graag mee aan Buna of heb je interessante ideeën voor een artikel? Laat het zeker weten via info@adrvlaanderen.be