Buna

 

Het tweede nummer van Buna is er! In dit tweede nummer gaan we dieper in op de vraag hoe goed Roemenen zich voelen in België. We belichten een aantal opvallende cijfers uit recent onderzoek en laten ook Roemeense Belgen aan het woord. Verder vind je een interview met de Roemeense voetbaltrainer László Bölöni die momenteel aan het roer staat van Antwerp FC en dit jaar mooie resultaten heeft behaald met de club. We nemen je ook mee naar streek Bucovina, gekend voor zijn eeuwenoude kloosters, beschilderde eitjes en adembenemende landschappen. Absoluut een aanrader om op vakantie te gaan. Begin maart trokken tien studenten van de Thomas More naar Roemenië. We brengen verslag uit van de inleefreis en laten de reizigers aan het woord. Uiteraard komen ook de verschillende Roemeniëwerkingen in Vlaanderen aan bod.

Neem vandaag nog een abonnement op Buna en doe jezelf een jaar lang leesplezier cadeau! Bekijk hieronder hoe je dat kan doen.

Bekijk hier een preview van het tweede nummer van Buna:

 

Lees hier het eerste nummer van Buna:

 

Hoe abonneren op Buna?

Stort het bedrag van 13 euro op volgende rekeningnummer BE90 7785 9751 7732 – BIC: GKCCBEBB met vermelding: Abonnement Buna 2018 + jouw naam en adres. Je ontvangt daarna 5 nummers van Buna.

 

Meer info?

Heb je nog vragen over Buna? Schrijf je zelf graag mee aan Buna of heb je interessante ideeën voor een artikel? Laat het zeker weten via info@adrvlaanderen.be