magazine Buna

 

Buna is het magazine van ADR-Vlaanderen dat 5 keer per jaar uitkomt. Het geeft een inkijk in de activiteiten van verschillende ADR-groepen, Vlaamse vrijwilligers die projecten ondersteunen in Roemenië. Verder komen er in elk nummer een aantal boeiende actuele thema’s aan bod over de Roemeens en Belgische samenleving en de relatie tussen beide. Voorbeelden van thema’s die aan bod komen zijn: vakantietips, inburgering van Roemenen in België, Europa, de Roemeense actualiteit, Roemeense belgen aan het woord, en veel meer.

Hoe abonneren op Buna?

Stort het bedrag van 13 euro op volgende rekeningnummer BE90 7785 9751 7732 – BIC: GKCCBEBB met vermelding: Abonnement Buna 2019 + jouw naam en adres. Je ontvangt daarna 5 nummers van Buna in je bus. Je kan een editie verwachten in maart, juni, augustus, oktober en december.

Buna 2019 (preview)

Bekijk hier de Buna van augustus (jaargang 2,nr.8):

Bekijk hier de Buna van juni (jaargang 2, nr.7):

Bekijk hier de Buna van maart (jaargang 2, nr.6):

Let op: sommige artikels zijn exclusief voor abonnees. Wil je graag alle artikels lezen? Neem dan een abonnement op Buna. Dit kan een heel jaar door. Nummers die al verschenen zijn worden alsnog opgestuurd. Lees bovenaan de pagina meer hierover.

 Buna 2018

Bekijk hier de Buna van december (jaargang 1, nr.5):

Bekijk hier de Buna van november (jaargang 1, nr.4):

Bekijk hier de Buna van augustus (jaargang 1, nr.3):

Bekijk hier de Buna van juni (jaargang 1, nr.2) :

 

Bekijk hier de Buna van maart (jaargang 1, nr.1):

 

 

Meer info?

Heb je nog vragen over Buna? Schrijf je zelf graag mee aan Buna of heb je interessante ideeën voor een artikel? Laat het zeker weten via info@adrvlaanderen.be