Promotiemateriaal

Infobrochure

ADR-Vlaanderen ontwikkelde een promotiebrochure voor lokale groepen. Elke Roemeniëwerking kan deze brochure gebruiken om hun werking voor te stellen. Het ADR-secretariaat zorgt voor de redactie en de lay-out, rekening houdend met de wensen van uw comité.

Kostprijs: het drukken van de brochure is aan kostprijs (in het Nederlandse en het Roemeens), zowel voor leden als niet-leden. De lay-out en het redactiewerk is gratis voor leden. Voor niet-leden wordt er € 20 gevraagd.

  • A4 formaat: € 0,38 / stuk
  • A5 formaat: € 0,19 / stuk

Info- en promotiestand ADR-Vlaanderen

img_3513-300x200
ADR-Vlaanderen heeft een mooie en overzichtelijke info-en promotiestand van 2m40 breed en 2 m hoog. Deze stand kan elke ADR-groep gratis lenen om op te stellen bij activiteiten. Het is ook mogelijk om voor je eigen Roemeniëwerking een extra deel te laten ontwikkelen in dezelfde lay-out. ADR-leden hebben een korting op de prijs.

Voor meer info kan je terecht bij het ADR-Secretariaat.

Ontlening Rollups en voorwaarden

ADR-Toerisme ontwikkelde een mooie infostand ( = rollups) om jullie activiteiten beter in de kijker te zetten.  De ontlening ervan is echter niet gratis. Wij vragen een waarborg van € 100 die je automatisch terugkrijgt als je de rollups in onbeschadigde staat terugbezorgd aan ADR-Vlaanderen. De vaste kost bedraagt steeds 10 € leden ADR en 40 € voor niet-leden ADR. De voorwaarden en werkwijze kan je hier terugvinden of via het ADR-secretariaat.

OntleningA  OntleningB  OntleningC  OntleningD

Welkomstmap voor nieuwe leden

ADR-Vlaanderen ontwikkelde een welkomstmap voor lokale groepen. Met deze map kunnen jullie nieuwe leden op een gepaste manier welkom heten en informeren over jullie werking, over de achtergrond van jullie organisatie evenals over de rechten en plichten van de vrijwilliger. Ook deze map wordt op maat uitgewerkt voor jullie lokale groep. Meer informatie hierover is te verkrijgen via het ADR-secretariaat.

Lanyards of houwtouwen

DSC02523

ADR-Vlaanderen liet lanyards (houwtouwen) maken met het logo van ADR. Exemplaren zijn te bestellen via het secretariaat van ADR. ADR-groepen met een ADR-groepslidmaatschap betalen hiervoor € 0.50/stuk, zonder ADR-groepslidmaatschap betaal je € 1/stuk.

 

 

DSC02525

 

ADR-mappen en naamkaartjes


Mappen voor het organiseren van vergaderingen evenals bijbehorende naamkaartjes zijn te bestellen via het secretariaat voor gebruik bij persontmoetingen, contacten met (mogelijke) sponsors, … ADR-groepen met een ADR-groepslidmaatschap betalen hiervoor € 0.20/stuk, zonder ADR-groepslidmaatschap betaal je € 0.40/stuk. De prijzen voor de mappen en voor de naamkaartjes zijn identiek.

Balpennen en USB-sticks


balpen-en-sub
Organiseer je een persconferentie? Een studienamiddag? Of wil je iemand een geschenkje geven? Balpennen en USB-sticks (8 GB) met het logo van ADR-Vlaanderen zijn beschikbaar op het ADR-secretariaat.

Polo’s en shorten

Polo geelADR-Vlaanderen biedt polo’s en schorten aan. Hebben jullie een eetfestijn of een inzamelactie gepland? Maak jezelf zichtbaar door een polo te dragen van ADR-Vlaanderen!

Beschikbaar in verschillende maten en de getoonde kleuren. De gele versie is een gecentreerd damesmodel.

Opschrift op de polo’s: ‘Een hart voor Roemenië’
Opschrift op de schorten: ‘Pofta Buna’

Kostprijs polo: 10 euro per stuk
Kostprijs schort: 2 euro per stuk

Te bestellen via het Contactformulier of via het ADR-secretariaat.

Fluovestjes


fluovestje
Gaan jullie een vrachtwagen inladen in België? Worden materialen geleverd in Roemenië Maak je zichtbaar met deze fluovestjes van ADR-Vlaanderen. Ze zijn gratis te verkrijgen op het ADR-secretariaat voor betalende leden van ADR.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.