Reisaanbod

2018 Fietstochten Roemenië – Ontdek het gastvrije Roemenië met de racefiets… 

In juni en september 2018 worden toeristische fietstochten georganiseerd in de Karpaten: een 7-daagse lus met als start en aankomst Slatina-Timis, verbroederd met Geel. De regio’s Banat en Transylvanië staan op het programma met als blikvangers: de Transbanat, de Donau en de Transalpina met dagritten tot 152km en 2540 hm (dus voor getrainde wielertoeristen). De ritten staan op gps en zijn ter plaatse gecontroleerd.

De reizen worden georganiseerd door ADR (actie dorpen Roemenië) de koepel van de Roemeniëwerkingen in Vlaanderen.

De fietsreis duurt 9 dagen: vertrek op zaterdag, 7-daagse lus en zondag terug thuis.

De richtprijs voor deze fietsreis is 800€ voor de vliegtuigreis naar Timisoara en terug, fietstransport, shuttles in Roemenië Timisoara- Slatina-Timis – Timisoara, hotels/pensions (elke dag ander hotel/pension) op basis van twee-persoonskamer met volpension. Er is een meefietsende begeleider en een volgwagen die voor de bevoorrading onderweg zorgt. Dranken en reis heen en terug van thuis naar Belgische luchthaven zijn niet in de prijs begrepen.

Indien er voldoende deelnemers  zijn, maximum 15 per fietstocht, gaan de  fietsreizen door van 9 tot 17 juni 2018  en van 8 – 16 september 2018.

meer  info: rittenschema, foto’s …. Fietstochten – Roemeniê 2018