Fietsreizen Roemenie 2018

Ontdek het gastvrije Roemenië op de fiets

In juni en september 2018 organiseert ADR-Vlaanderen twee toeristische fietstochten door de Karpaten. Op het programma staat telkens een 7-daagse lus met als start en aankomstplaats Slatina-Timis dat verbroederd is met het Belgische Geel.  Onderweg worden de regio’s Banat en Transylvanië doorkruist met als blikvangers: de Transbanat, de Donau en de Transalpina.  De fietsreizen richten zich tot getrainde wielertoeristen. Dagritten kunnen immers oplopen tot 152 km en 2540 hoogtemeters. Alle ritten staan op gps en zijn ter plaatse gecontroleerd.  Meer info op:  Fietstochten – Roemenië 2018 

De fietsreis duurt in totaal 9 dagen: vertrek is telkens op zaterdag met daarna een 7-daagse fietstocht en de terugkeer naar België op zondag.

De kostprijs voor beide fietsreizen bedraagt 800€  met daarin vliegtuigreis heen en terug naar Timisoara, fietstransport, shuttles in Roemenië (Timisoara- Slatina-Timis – Timisoara), en hotels/pensions op basis van een tweepersoonskamer met volpension (elke dag ander hotel/pension) .  Gedurende de fietstocht is er een fietsbegeleider aanwezig en een volgwagen die voor de bevoorrading onderweg zorgt. Dranken en de reis van en naar de Belgische luchthaven zijn niet inbegrepen in de prijs.

 U kan kiezen uit twee fietsenreizen. De eerste gaat door van 9 t.e.m. 17 juni 2018.  De tweede gaat door van 8 t.e.m. 16 september 2018. De fietsreis van september 2018 is volgeboekt, voor juni zijn er nog enkele plaatsen vrij.

 >> Klik hier voor de reisvoorwaarden

Inschrijven

Uw inschrijving is pas definitief na het overschrijven van een voorschot van 250 euro. Dit voorschot dient betaald te worden op het rekeningnummer van ADR-Vlaanderen:

BE90 7785 9751 7732

met volgende vermelding: ‘Voorschot fietsreis juni / september + uw naam’