Word vrijwilliger

 

ADR-Vlaanderen verenigt al jaren gepassioneerde vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor Roemenië. Wil jij je ook inzetten voor ADR-Vlaanderen en Roemenië? Dan ben je zeer welkom binnen onze organisatie! Check hieronder wat je mogelijkheden zijn als vrijwilliger binnen ADR-Vlaanderen.

 

ADR-groepen

Onze organisatie verenigt meer dan 60 vrijwilligersgroepen die overal actief zijn in Vlaanderen. Er is dus zeker een Roemeniëwerking in je buurt. Allemaal ondersteunen zij sociaal-maatschappelijke projecten in een bepaalde regio van Roemenië. Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen die hen kunnen bijstaan bij hun werking hier en in Roemenië. Klik hier en vind de ADR-groep die het dichtst in je buurt is.

 

Werkgroepen

Binnen ADR-Vlaanderen zijn er verschillende werkgroepen die zich bezighouden met een specifiek thema of een specifieke doelgroep. Er is een werkgroep Toerisme die zich bezighoudt met de promotie van Roemenië als vakantiebestemming. Er is een werkgroep Jeugd die alles wat met jeugd en Roemenië te maken heeft ter harte neemt. Er is een werkgroep brandweer die de vrijwillige brandweer in Roemenië probeert te helpen waar mogelijk. Tot slot is er ook een werkgroep fondsenwerving die nadenkt over strategieën om financiële middelen te vergaren voor onze projecten in Roemenië. Klik hier voor meer informatie over de verschillende werkgroepen.

 

Buna, Facebook & YouTube

Schrijf je graag? Ben je graag bezig met communicatie? Is filmen en monteren helemaal iets voor jou? Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die ons willen bijstaan met onze communicatie naar de buitenwereld toe. Buna is ons magazine dat vijfmaal per jaar verschijnt. Daarnaast zijn we ook actief op sociale media zoals Facebook en YouTube waar we regelmatig berichten over onze activiteiten en alles wat te maken heeft met Roemenië. Werk je graag mee aan onze communicatie? Stuur dan een bericht naar info@adrvlaanderen.be.

 

Ondersteuning evenementen

Steek je graag de handen uit de mouwen op evenementen? Met ADR-Vlaanderen organiseren wij jaarlijks verschillende activiteiten waar we heel wat praktische ondersteuning kunnen gebruiken. Als je wilt meehelpen met onze evenementen, stuur dan een bericht naar info@adrvlaanderen.be.

 

Meer info?

Wens je informatie over hoe je je binnen ADR-Vlaanderen kan inzetten als vrijwilliger? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@adrvlaanderen.be.