Blog

Schrijfkriebels? Buna zoekt reporters/auteurs

Heb je er ooit van gedroomd om journalist te worden of schrijf je gewoon graag?  Lees dan snel verder!

ADR-Vlaanderen is opzoek naar vrijwilligers die willen meewerken aan het magazine Buna, dat 5 keer per jaar verschijnt.  Dat kan op verschillende manieren en vanuit je eigen interesse en/of achtergrond. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in talen, de multiculturele samenleving of koken? Dan kan je meewerken aan artikels over deze onderwerpen. Mogelijke andere manieren zijn een interview afnemen of copywriting (herschrijven van bestaande teksten). Andere initiatieven, om het tijdschrift nog beter te maken zijn ook zeker welkom.

Buna geeft inkijk in de activiteiten van de verschillende vrijwilligersgroepen van ADR-Vlaanderen. Daarnaast komen er elk nummer een aantal boeiende actuele thema’s naar voren over de Roemeense en Belgische samenleving en de relatie tussen beide. Voorbeelden hiervan zijn toerisme, Roemeense actualiteit, inburgering en Europa.

Enthousiast om je creativiteit en schrijfkriebels kwijt te kunnen of heb nog vragen? Mail naar lettice.michiels@adrvlaanderen.be of bel 014 40 31 64.

 

Related Posts

Nieuwsbrief

Elke ADR-groep die betalend lid wordt van ADR-Vlaanderen krijgt één gratis jaarabonnement:...

Beleidsplan 2011-2015

ADR-Vlaanderen is erkend als socio-culturele vereniging. De organisatie wordt gesubsidieerd...